FULL SERVICE BETEKENT MEER DAN ALLEEN OP TIJD LEVEREN

Wanneer jij met je salon gaat werken met de producten van BOOZT, verandert er een hoop.

Niet alleen ga je werken met de beste producten, maar BOOZT gaat jou ook ECHT HELPEN! Leer alles over de PRODUCTEN die je gebruikt én verkoopt, blijf op de hoogte van de nieuwste BEHANDELTECHNIEKEN én word de eigen MARKETINGEXPERT van je salon!

Tijdens een BOOZT EXPERIENCE maak je kennis met de wereld van deze vooruitstrevende organisatie. BOOZT kiest een centrale plek om jou inzicht te geven in ons totaal-platform, zowel online als offline, waarvan jij gebruik kan maken wanneer je met onze natuurlijke producten gaat werken.

Schrijf je NU in voor de BOOZT EXPERIENCE!

Het einde van Corona is in zicht, dus dan kunnen we weer! Een nieuwe datum komt eraan, dus houd onze site in de gaten!

DOE JE EIGEN BOOZT-CAMP

BOOZT-CAMP is de naam van ons multidimensionaal trainingsprogramma.

DRIEDIMENSIONAAL

Je wordt samen met collega schoonheidsspecialistes in kleine groepjes of, indien gewenst persoonlijk, begeleid door de trainster van BOOZT zodat er perfect ingespeeld kan worden op jouw specifieke behoeftes.

Je vergaart alle ins en outs van de door ons gebruikte ingrediënten en je zult versteld staan van de resultaten die je behaalt met de nieuwste massagetechnieken in combinatie met BOOZT producten. Vanaf nu overtuig jij jouw klanten en laat je ze ook zelf met BOOZT werken.

Je leert nog meer achter je werk te staan en je zult zien dat het loont!

TWEEDIMENSIONAAL

Online is alle kennis die je tijdens de “live-training” hebt opgedaan terug te lezen. Wanneer je de BOOZT-CAMP hebt afgerond, krijg je een inlogcode waarmee je op deze website kan inloggen.

Alles over ingrediënten, waarom wel en waarom juist niet, behandeltechnieken en ook marketingtools om jouw salon nog beter te presenteren aan de wereld! Dát is BOOZT-CAMP!